Så gör du filmkvällen ännu mysigare

Bara tanken på att ha en filmkväll ger en mysig stämning. Men det finns några saker du kan göra innan filmkvällen för att nivån av mysighet ska höjas ännu mer. Dessa saker är såklart inget måste, men det kan vara skönt att göra någon gång när du vill mysa till det lite extra.

Aktivera dig

Det bästa som fanns när man var lite var ju att krypa ner i soffan och se på en härlig film efter en heldag ute med massa lek. Men bara för att du är vuxen har inte det ändrats. Att sätta sig under en filt i soffan och sätta på en film blir mycket mysigare om du har varit aktiv under dagen. Kanske har du åkt ner för en snöbacke sittandes på åkmadrasser hela dagen och kan då varva ner lite extra när filmkvällen drar igång.

Sätt på din favoritfilm

Ibland får man en stark känsla av att man vill bli lite nostalgisk och trygg. Då är det bästa du kan göra att sätta på din favoritfilm genom tiderna. Oftast är det de lite äldre filmerna som ger oss massa härliga känslor att titta på.

Goda snacks

En filmkväll blir ännu bättre och mysigare om du har dukat upp med något gott att äta och dricka. Det kan egentligen vara vad som helst – allt från chips till nybakta muffins. Det kan också vara mysigt att äta en god middag framför en film. Njut av att äta något gott samtidigt som någon bra film visas på skärmen.