Vilka filmer kommer snart på bio?

Många älskar att gå på bio och vi förstår verkligen varför. Det är väldigt mysigt och du kan även få en betydligt bättre ljud- och bildupplevelse än om du skulle kolla på filmen hemma. Dessutom är det en aktivitet som du kan göra med dina partner eller vänner. Men när man kikar på tablån över vilka filmer som visar just nu är det inte alltid som man kan hitta en film som faller än i smaken.

Det kan därför vara bra att kika på vad som kommer framöver, så att ni kan planera in era biokvällar och njuta av en film som ni både har längtat till och som uppskattas mer. Att gå på bio är ju inte gratis så de är viktigt att man väljer ut de filmer som man verkligen vill se och fokuserar på dessa. Så vilka filmer landar snart i landets biografer?

Spider Man - No way home

Under december kan du boka in dig på Marvels kommande film om Spider Man. I no way home får vi förutom Spider Man även se Doctor Strange igen, där filmen handlar om deras samarbeta och även Peter Parkes dilemma om huruvida om riskerna med att vara superhjälte verkligen är värt eller inte. Så cirkla in 14 december i kalendern för det är då denna film landar på de svenska biograferna.

Utvandrarna

Den ikoniska och klassiska filmen Utvandrarna kommer här i en uppdaterad version som du kan se på bio från och med den 25 december. Filmen handlar om en familj som bestämmer sig för emigrera från Sverige till USA, ett land som sågs som en nystart och som skulle ge bättre möjligheter.

Goda snacks

En filmkväll blir ännu bättre och mysigare om du har dukat upp med något gott att äta och dricka. Det kan egentligen vara vad som helst – allt från chips till nybakta muffins. Det kan också vara mysigt att äta en god middag framför en film. Njut av att äta något gott samtidigt som någon bra film visas på skärmen.